Wie ben ik
Een enthousiaste, gepassioneerde Jeugdzorgprofessional met ruime ervaring in allerlei functies en verantwoordelijkheden. Ik bezit de meeste ervaring en kunde in de dagelijkse zorg, opvoeding en begeleiding van jeugdigen, daar zit ook mijn grootste passie! Daarnaast is leiderschap een rol die mij vaak wordt toegewezen.

Mijn ambitie is om naast de dagelijkse werkzaamheden op de vloer óók de overstijgende werkzaamheden op te pakken en/of mee te denken over richting, beleid en het vergroten van professionaliteit in de organisatie en op de vloer.

Visie
Elk kind, elke jeugdige, hoort op te groeien in een zo veilig mogelijke omgeving waar ze zichzelf mogen zijn. Duidelijkheid, ritme, regelmaat en voorspelbaarheid zijn ingrediënten die thuis horen in die veilige omgeving.

Een kind hoort in eerste instantie thuis te wonen bij zijn/haar ouders. Helaas is dit voor 46.000 kinderen in Nederland niet de realiteit. Zij wonen in een pleeggezin, gezinshuis of andere setting. Dit is een harde realiteit, tegelijk geeft het de noodzaak aan van betrokken, liefdevolle jeugdzorgwerkers die alles op alles zetten om verdere groei en ontwikkeling van ouder en kind in gang te zetten!

Ik ga er voor om zelf zo’n jeugdzorgwerker te zijn. Samen met ouders verder bouwen aan een veilig thuis voor het hele gezin, persoonlijke coaching van ouder of kind, maar ook het ondersteunen van gezinshuisouders door tijdelijke vervanging te bieden waar nodig.

Mijn christelijke levensovertuiging is de basis van waaruit ik werk. Iedereen is uniek, waardevol en ontzettend geliefd!